2015. július 23.

Bemutatkozás ~ Sz. Vera


 Sziasztok, kedves olvasók! ☺

 A nevem Szabó Veronika, és ahogy látszik design készítéssel foglalkozom. Előre szólok, hogy nem vagyok tökéletes, és még nagyon sok mindent kell tanulnom, de ez elég egyértelmű, hiszen mindenki ugyan ott kezdi. (Kivéve persze azokat a drága polihisztorokat, és meseszereplőket.)
Egy átlagos kocka lány vagyok, aki imád olvasni, filmet/sorozatot nézni, és oda, meg vissza van a színházért. Ezek mellet gyakran ápolom kocka énemet, minden szempontból. #ésimádokhestegelnilehetőleghülyeséget

 Ha tőlem rendelsz, van pár dolog, amit figyelembe kell venned:
  • A rendelés feltétele három előre megírt fejezet!
  • Bármilyen fanfictiondesignt elvállalok.
  • Nagyon szívesen készítek kocka sorozat/film fanfictiont. (Game Of Thrones, Sherlock, Doctor Who, Hannibal, Supernatural...)
  • Nem készítek designt igénytelen, sablonos, elhanyagolt, fejezettelen/ötlettelen blogokhoz. (Remélem megértitek, hogy nem akarok felesleges munkát végezni.)
  • Ha mégis rendelnétek, kérlek ne olyan karaktert válasszatok, aki vagy mindenhol ott van, vagy lehetetlen róla képet találni. (Higgyétek el, sok karaktert ismerek, akikkel egyedibbé tudjátok tenni a blogotokat)

 Néhány munka, tőlem:










További kellemes nézelődést! :)


1 megjegyzés:

  1. Kedves Vera!
    Csak annyira lennék kíváncsi, hoy úgy elválalsz-e design készítést ha a blogon még nincs meg a megírt 3 fejezet, ám magamnak már egészen 10 is? Úgy gondolom, hogy érdemesebb úgy elindítani egy blogot, hogy a kínézete igényes, viszont én ehhez sajnos nem értek. A munkáid nagyon tetszenek így ezért kérdezlek téged :)
    Puszi Kira!

    VálaszTörlés